Home Het Licht in jou…

Het Licht in jou…

Het Licht in jou…

Het Licht in jou…

 

Het licht in jou geeft jou de ware kracht van vinden.

Het licht in jou geeft jou een symfonie van noten

Het licht in jou roept jou in de stilte

Het licht in jou is jouw Godsvonk

 

Wij zijn allemaal mensen met een Godsvonk. Alleen is die Godsvonk dikwijls zodanig versluierd dat we ze niet meer voelen, horen of ervaren. Toch zouden we niet kunnen leven zonder de Godsvonk, het bezield ons. Velen zijn zoekenden.. ze zoeken verbinding, ze willen gelukkig zijn, tevreden zijn, innerlijke rust ervaren, liefdevol zijn, mededogend zijn, eenheid ervaren, een hogere bestemming volgen en nog andere hogere kwaliteiten ontwikkelen.

Ze zoeken in allerlei richtingen en de zoektocht gaat van hier naar daar, dikwijls leren ze hierdoor veel bij op hun pad en elke stap brengt hun verder naar het doel.

Het mooie ervan is dat als iedereen kan zeggen wat zijn doel is dat je veel gelijklopende theorieën hoort. Het doel is om je eigen licht te laten schijnen in onvoorwaardelijk begrip, contact hebben met je Godsvonk, de innerlijke stem horen en luisteren naar wat voor jou bestemd is. Het doel is afstemmen op je innerlijke Godsvonk om van daaruit te gaan leven. Het klinkt als muziek in de oren, niet?

Healing Hilde

Alleen hebben we hier heel veel tijd voor nodig om dit te realiseren en gelukkig krijgen we daar ook alle tijd van de wereld voor. We mogen gaan realiseren dat de zoektocht naar ons eigen licht, naar onszelf en naar binnen keren gaat. Dat duurt inderdaad een heel lange tijd om hiervan bewust te worden.

Wij zoeken dikwijls alles in de buitenwereld maar daar vinden wij het niet. We geloven nog regelmatig in sprookjes, in de mooiste woorden, in illusies. We hopen dat iedereen de waarheid vertelt, dat zij het Licht voor ons vinden, dat zij het gemakkelijk maken voor ons. We hopen en geloven dat het vooral niet wij zijn die het mogen gaan doen.

Toch zit daar de valkuil, om het Licht in onszelf terug te gaan ontdekken is het nodig om het zelf te gaan doen, jezelf beter te leren kennen. Want zeg nu zelf? Hebben we niet allemaal minder mooie kanten en mooie kanten? Als jij aandacht kan besteden aan deze kanten en je ze beter leert kennen is dat een enorme meerwaarde voor jou.  Zou daar bewustwording van deze kanten je dan niet helpen om ze te kunnen transformeren?

Zou het niet mooi zijn dat je dan ziet wat je er ten goede aan kunt veranderen? Dat je door jezelf beter te leren kennen je minder mooie kwaliteiten opwaardeert en je mooie kwaliteiten nog sterker maakt?

Dat zou toch een boost van jewelste geven, jij die jezelf beter leert kennen, gaat ook jezelf meer waarderen. Dat zoek je toch ook?

Weet je wat dan ook gemakkelijker word? De versluiering van je Godsvonk wordt hierdoor ontsluierd, waardoor jij weer er gemakkelijker contact mee kan maken.  Zo ga je gemakkelijker je eigen Licht vinden en uitstralen.

Waarom schrijf ik hier over?

Omdat jij en iedereen het waard zijn om te ontdekken dat jij een Godsvonk hebt en dat je dit kan vinden, ontsluieren, uitdragen..  Ik geef hier heel veel cursussen en evenementen over en ik merk dat iedereen er stappen verder door maakt in het leven. Dus jij ook.

Neem gerust een kijkje verder op de site en misschien spreekt je iets aan om meer naar jezelf toe te groeien.

Liefs

 

 

 

 

 

 

Author: Hilde