Home ABC

ABC

Wat is Atman Buddhi Concentration?

VOOR EEN NIEUWE SPIRITUELE GENERATIE

HEALING HILDE

Atman Buddhi Concentration (ABC) is een serie van paarskleurige kristalglazen producten, die met een Goddelijke trilling geënergetiseerd zijn.
Ze zijn inzetbaar op alle gebieden, en hebben altijd als doel om de mensen te ondersteunen bij het verhogen van hun bewustzijn, hun trilling en daarmee hun spirituele  ontwikkeling.


Waarom Atman Buddhi Concentration?

Om de mensen, die interesse hebben in een groter begrip, te helpen bij hun evolutie, zijn in 2008 via Hansananda de ABC – Lichtinstrumenten op aarde gekomen. Evolutie was, is en zal altijd zijn. Voor diegenen die zich bewust wensen te ontwikkelen vormen de ABC producten een brug tussen de Lichtwereld en de mensen, die daarmee verder kunnen groeien tot ver in het bewuste meesterschap.

De Atman Buddhi Concentration – Lichtinstrumenten ondersteunen de mensen om meer toegang te krijgen tot meer licht in hun hersenen en, niet te vergeten, meer licht in hun hart. Ze hebben de kwaliteit om de mens die wijs wil worden, aansluiting te doen vinden bij het licht.

Vele mensen voelen dat de tijd rijp is om zich te gaan verbinden met een hoger bewustzijnsniveau. Ze voelen van binnenuit de drang om te deconditioneren en beperkende normen te gaan doorzien. Ze voelen dat het goed is om naar een universele waarheid te leven en het licht in zich tot ongeziene hartelijkheid te laten ontvouwen.

 

Wat kun je met ABC-producten?Healing Hilde

De verschillende groottes en vormen bieden verschillende toepassingsmogelijkheden, o.a.:

· ondersteuning van emotionele (oplos)processen

· inzicht in hogere vormen van wijsheid en acceptatie

· harmoniseren van de energetische sfeer

· versterking van alle vormen van energetische healing en verinnerlijking

· reinigen, opladen en versterken van edelstenen/mineralen

· versterken van alle andere lichtinstrumenten

· ABC stoelmassage met bollen en krachtstenen (klik op de link voor een filmpje)

 

Ervaringen!

‘Met de bol in de hand voel ik gewoon de hogere trilling en dat doet me zo goed. Mijn innerlijke wereld wordt lichter, de dag stroomt van me af, een rustpunt.’

‘Heerlijk met de piramide op de schoot tijdens het mediteren, mijn aarding en afstemming nemen fors toe. Ik zit sneller in de flow.’

‘Ik draag elke dag het hangertje en voel dat het me helpt om dichterbij mezelf te blijven. Ik loop minder snel vol, ga minder mee in de onrust en het gezeur van anderen. Voor mij maakt dat een wereld van verschil.’

‘Sommige ervaringen vergeet je niet. Zoals die keer toen we in Frankrijk op een beurs met de ABC-instrumenten stonden, en een jongetje recht naar de bollen toe liep. Hij nam ze vast, keek ons aan en zei: ‘Dit is vrede’.

‘Mijn hoofd wordt zoveel Lichter, ik voel letterlijk dat ik in mijn hoofd meer ruimte krijgt want het leek wel te ontploffen, zo vol zat het.’

‘Doordat ik zo gevoelig ben en heel veel opneem ben ik zo blij met de krachtstenen om veel sneller terug te kunnen ontladen.’

Healing Hilde

 

Statieven voor de ABC-producten

De statieven van Diff-Creations zijn ontworpen om verschillende ABC-bollen en piramides in een bepaalde posities te plaatsen, waardoor de energie anders gebruikt en versterkt kan worden. Op deze manier kan een ware energetische krachtcentrale ontstaan. Ze zijn gemaakt van plexiglazen platen met verchroomde poten en in verschillende modellen verkrijgbaar.
Ieder heeft de vrije keuze in de maat van bollen en piramides die erin geplaatst worden.healing Hilde

De ABC-producten zijn te koop via de webshop

ABC Workshops

Elke maand kan je een workshop ervaren.
Deze dag is samen met gelijkgestemden waarbij je eerst uitleg krijgt hoe je met deze Lichtinstrumenten kan werken.
Het hele gamma zoals de ABC bollen, de piramide, de krachtstenen, de pendel en de hangers worden uitvoerig besproken.

Ervaringen, tips en tricks worden dan met jou gedeeld.
Na de lunch mag je alles gaan beleven en wordt de uitleg omgezet in de praktijk zodat je dit zelf kan gaan voelen en ervaren.
Meer info vindt je hier  

Facebook/Instagram

Ik sta ook op verschillende beurzen of evenementen.
Deze post ik op fb of op Insta.
Op Insta vindt je mij onder healinghilde
Ook schrijf ik dagelijks teksten over spiritualiteit.
Mijn facebookpagina vindt je hier.

Download mijn gratis e-book