Home Healing op afstand

Healing op afstand

Healing op afstand

Vele mensen zoeken naar een healer maar weten nog niet goed wat dit allemaal inhoud.
Voor mij is healing mij verbinden met het Goddelijke en zelf stevig op mijn voeten blijven staan.
Ik stel mij helemaal open voor deze Goddelijke energie en dan fungeer ik als kanaal tussen jou en de kosmos.

Via mijn heldervoelendheid voel ik dat deze energie door jou heen stroomt.
Hierdoor  voel ik alles aan wat er met jou gebeurt, waar je blokkades hebt en krijg ik regelmatig boodschappen door die je verder helpen.

Deze healingen kan je ook op afstand doen, vermits ik de geleider ben mag je honderden kilometers verder zitten, toch zal je deze kunnen ervaren.

Healing HildeAls ik er kristallen bij neem zal je deze energie ook mee kunnen ervaren. Natuurlijk hangt het er een beetje vanaf  hoe gevoelig je bent om alles mee te kunnen ervaren.
Mocht je weinig voelen, vertrouw er toch op dat de healing sowieso werkt. Bij iedere healing ga je meer en meer voelen en dat voelen gebeurt voor iedereen op zijn eigen unieke manier.

Ik heb verschillende klanten die voor deze formule kiezen omdat ze te ver weg wonen om regelmatig te komen.

Door dat ze dit gemakkelijk kunnen volhouden op regelmatige basis merken zij evengoed resultaten op. Via deze weg worden ook blokkades opgelost, komen ze meer in de rust en wordt het denken dikwijls helderder.
Zij ervaren ook dat alles rustiger is bij henzelf en dat ze hun eigen patronen beginnen te herkennen. Zij zijn gemotiveerd om bewuster met alles om te willen gaan.

Bij een healing op afstand kan je in je vertrouwde omgeving blijven en en het je gemakkelijk maken om maximaal van dat uur te genieten.
Daarna bel ik jou en wissel ik mijn ervaring met jou uit.

Deze healing op afstand is een mooie oplossing voor als je ver weg woont, je moeilijk kunt verplaatsen (evt ziekte) of je weinig tijd wilt verliezen met de verplaatsing en toch graag een healing wenst.

 

Prijs: 99 euro

Een healing op afstand kan zowel telefonisch, via mail of via het contactformulier aangevraagd worden. Je kan ook online bestellen via onderstaande link

Download mijn gratis e-book