Home Bloemlezing

Bloemlezing

Bloemlezing

Tijdens de Bloemlezing bied ik je een fantastisch drieluik aan bestaande uit een bloemlezing, een kaartlezing en een persoonlijke healing.

Jouw aandeel in een lezing is dat jij een bloem meebrengt die jou aanspreekt en die de ganse dag in je omgeving vertoefd heeft.
Zo laadt de bloem zich op met jouw energie die ik dan later tijdens de bloemlezing mag aanvoelen.

Je zal merken dat de boodschappen van de bloemlezing, de kaartlezing en de persoonlijke healing met mekaar verbonden zijn.

Laat je verrassen en dompel je onder in dit mooie, warme en vredevolle Licht- en Bloembad.

 

Healing Hilde bloemlezing

Op regelmatige tijdstippen organiseer ik ook bloemlezingen in groep (maximum 6 personen).

Naast mijn leuke en verrassende bloemlezingen in groep waarbij je je tafelgenoten niet altijd kent, heb ik gemerkt dat mensen het ook fantastisch vinden om zelf een bloemlezing te boeken en te beleven in het gezelschap van één of meerdere personen die ze zelf op voorhand uitgekozen hebben.

Dit gezelschap kan bestaan uit hun partner maar ook uit één of meerdere ouders, familieleden, vriendinnen/vrienden, collega’s of zelfs een mix van deze mensen.

Het zelf uitkiezen van je tafelgenoten, gaande van 1 tot 6 personen, maakt dat je iedereen kent die rond de tafel zit en dit kan bijdragen tot een veilig, ontspannen en open gevoel.
De bloemlezing is dan een heuse prive-sessie voor jou en je metgezellen waarin er boodschappen en inzichten zijn voor iedereen.

 

 

Hoe gaat dit nu in zijn werk?

Via  de gekende kanalen vraag je een bloemlezing aan bij mij en samen kijken we naar een geschikte datum en tijdstip.
Een bloemlezing kan in de voor-, namiddag of avond van een weekdag of zelfs weekend geboekt worden en gaat steeds door bij mij in mijn praktijk rond een gezellige tafel.

Afhankelijk van het aantal deelnemers aan je prive-sessie mag je rekenen op een minimum duurtijd van 1,5 tot 2u.

 

Prijs: 99 Euro voor een privé bloemlezing 1 op 1.  Voor een bloemlezing in groep is de prijs op aanvraag.

 

Interesse? Klik dan hier! Of bestel online!

Download mijn gratis e-book