Home Healing

Healing

Healing met drakenenergie

Dit avontuur is heel speciaal begonnen. Tijdens een vakantie waren we op bezoek in een kristalwinkel. Prachtige kristallen stonden er maar ik werd aangetrokken door de kristallen draken die er stonden. Ik had ze nog nooit gezien. Eentje maakt letterlijk contact met mij en dat voelde bijzonder. Toch kocht ik hem nog niet.

Tijdens die paar dagen vakantie bleef hij door mijn hoofd gaan en voelde ik hoe hij duidelijk maakte dat hij mij ging helpen om met deze energie te werken. De laatste dag van de vakantie heb ik hem gekocht en sindsdien helpt hij mij en met healingen voor anderen.

Maar mijn avontuur ging verder. Op een dag liet een draak zich zien vanuit een andere dimensie. Er werd letterlijk een sluier opgelicht en daar stond hij in zijn volle glorie. Hij was krachtig en tegelijkertijd zo zacht. Hij had een grote aaibaarheidsfactor. Nadat we even kennis hadden gemaakt raakte hij mijn hart aan, mijn hart werd heerlijk warm en zo werd er een hartsverbinding gelegd tussen ons.

Healing Hilde

Sindsdien is deze draak samen met mij een grote hulp bij healingen. Toch riep op een dag via een site waar ik per toeval op kwam een andere draak mij. Dat was duidelijk hoorbaar en voelbaar. Deze kristallen draak heb ik zonder aarzelen gekocht en ik heb van beiden nog geen minuut spijt.

Deze kristallen draken zijn de belichaming van mijn draak. Ze brengen grote transformaties mee en helpen je enorm aarden. Er gebeuren spectaculaire dingen tijdens deze healingen, blokkades waar je niet goed door kan heffen zij op en zo kan de energie weer stromen. Rugklachten worden minder en door dat er een betere aarding is voel je je krachtiger. Harten worden aangeraakt om deze te ontsluieren zodat je je hart kan volgen.

Ik ben zeer dankbaar dat deze draken met mij willen werken en dat zij mij geroepen hebben. Samen kunnen we de mensheid helpen om tot een mooier en rijker wasdom te komen.

Wil je hier meer over weten, contacteer mij gerust.

 

Prijs: 99 euro

 

Healing op afstand

Vele mensen zoeken naar een healer maar weten nog niet goed wat dit allemaal inhoud.
Voor mij is healing mij verbinden met het Goddelijke en zelf stevig op mijn voeten blijven staan.
Ik stel mij helemaal open voor deze Goddelijke energie en dan fungeer ik als kanaal tussen jou en de kosmos.

Via mijn heldervoelendheid voel ik dat deze energie door jou heen stroomt.
Hierdoor  voel ik alles aan wat er met jou gebeurt, waar je blokkades hebt en krijg ik regelmatig boodschappen door die je verder helpen.

Deze healingen kan je ook op afstand doen, vermits ik de geleider ben mag je honderden kilometers verder zitten, toch zal je deze kunnen ervaren.

Healing HildeAls ik er kristallen bij neem zal je deze energie ook mee kunnen ervaren. Natuurlijk hangt het er een beetje vanaf  hoe gevoelig je bent om alles mee te kunnen ervaren.
Mocht je weinig voelen, vertrouw er toch op dat de healing sowieso werkt. Bij iedere healing ga je meer en meer voelen en dat voelen gebeurt voor iedereen op zijn eigen unieke manier.

Ik heb verschillende klanten die voor deze formule kiezen omdat ze te ver weg wonen om regelmatig te komen.

Door dat ze dit gemakkelijk kunnen volhouden op regelmatige basis merken zij evengoed resultaten op. Via deze weg worden ook blokkades opgelost, komen ze meer in de rust en wordt het denken dikwijls helderder.
Zij ervaren ook dat alles rustiger is bij henzelf en dat ze hun eigen patronen beginnen te herkennen. Zij zijn gemotiveerd om bewuster met alles om te willen gaan.

Bij een healing op afstand kan je in je vertrouwde omgeving blijven en en het je gemakkelijk maken om maximaal van dat uur te genieten.
Daarna bel ik jou en wissel ik mijn ervaring met jou uit.

Deze healing op afstand is een mooie oplossing voor als je ver weg woont, je moeilijk kunt verplaatsen of je weinig tijd wilt verliezen en toch graag een healing wenst.

 

Prijs: 99 euro

 

Engelenhealing

Healing Hilde engelen healingEen healing waarbij je wordt uitgenodigd om het contact en het Licht van de engelen te mogen ervaren.

Via mij geven ze je een healing om met licht, liefde en energie je pijnen en je blokkades op te ruimen en te verlichten.
Je mag de warmte, de liefde gaan ervaren die altijd onvoorwaardelijk is, ongeacht hoe of wie we zijn.

Het is een lichtenergie die je verrijkt zodat al je cellen, je wezen en je hele hart zich openstelt om deze te ontvangen.
De healing is de weg of opening  naar je hart om je goddelijke vonk terug te voelen en te herkennen.

Je lichaam, geest en ziel komen meer in balans.

 

Door deze verstilling ga je innerlijke kracht ontwikkelen en leer je alles beter te relativeren.

Je krijgt ook een boodschap via de engelenkaarten mee.

 

Prijs: 99 euro

 

 

Kristalhealing

Ik weet eigenlijk al lang dat ik een kristalkind ben. Ik voel ze heel intens en ze communiceren op een bepaalde manier met mij.

Ook merken mensen als ik de kristal vast heb dat ze intens worden geheald en blokkades, hoofpijn, klachten worden aanzienlijk minder.

Healing HildeOp het moment dat jij komt voor een kristalhealing krijg ik door welke kristal het beste bij jou past.
Ik word op dat moment het medium dat de energie van het kristal naar jou laat stromen.

Je ervaart deze energie van de kristal op jouw manier en deze energie helpt jou om je chakra’s weer in balans te brengen.

Vb: je vindt communiceren niet altijd gemakkelijk. Je vindt het heel moeilijk om voor jezelf op te komen en je daar in te uiten.
Dan wordt er een specifieke kristal gekozen door de Lichtwereld die je verder helpt.

Soms wissel ik af met een kristal omdat dit dan noodzakelijk is.

 

Voor jou geeft het zeker een meerwaarde en helpt het  je verder om je chakra’s in balans te brengen.

Deze healing duurt een uur waarin we ook een gesprek kunnen hebben dat je nog meer inzichten geeft.

 

Prijs: 99 euro

 

Interesse? Neem contact op met Healing Hilde.

Neem ook een een kijkje bij Healing Hilde’s cursussen.

Download mijn gratis e-book