Home Ben jij er klaar voor om je goed te voelen?

Ben jij er klaar voor om je goed te voelen?

Ben jij er klaar voor om je goed te voelen?

Op een dag was ik een kaart aan het trekken uit het deck ”Boodschappen van de dieren.”
Er stroomde inspiratie door mij heen en ik hoorde  het woord opkikker. Als dat gebeurt, gaat er een klik in mijn hoofd rond waardoor ik heel snel linken leg.
Ik begreep dat de kaarten voor ons steun is waar we op vertrouwen. En elke dag kan je kaarten trekken.

Dat moment werd mijn opkikker evenement geboren. De voorbereiding was heel leuk en het stroomde.
Het evenement had ook mensen aangetrokken en ze vonden het allemaal motiverend.
Mijn opkikker evenement  komt terug in januari omdat ik hoorde en zag dat ze die motivatie en ondersteuning heel hard nodig hadden.

Enkele dagen later kwam iemand op mijn pad die mij leert over online marketing. Ik, de leek krijg er een punthoofd van maar gelukkig voel ik mij nog niet te oud om te leren.
Deze vrouw inspireerde mij zonder dat ze het besefte.

Ook zij steunt mensen en motiveert.

Dan hoorde ik weer door de inspiratie dat er een aanvulling mocht komen op het opkikker evenement.Healing Hilde
Zo werden de 365 opkikkers, een jaar lang geboren.

Zelf heb ik ook altijd nood gehad aan steun en in deze moeilijke coronatijd hoor en zie ik dat veel mensen nood hebben aan iemand die hem of haar steunt.
De donkere dagen die er aan komen doen ook niet altijd goed.
Het geïnspireerde idee kreeg vorm en werd gegoten in iedere dag een mail waarin je eigenwaarde wordt opgetild.
Je wordt hierin gemotiveerd en ondersteund met een explosie aan opkikker tips, tricks, om je elke dag goed te voelen. Ook spirituele inzichten komen aan bod.

Er zijn veel mogelijkheden en ik schrijf mijn mails zelf.
Ik deel mijn wijsheid, mijn kennis, mijn  humor, mijn begrippen van kosmosofie, mindfulness en meditatie’s.
Zo motiveer ik jou  en dat kan zijn via een tekst, een verhaal, een quote om bij stil te staan, een filmpje, voice app, …

Maar wat belangrijk is dat je elke dag ondersteund word, een heel jaar lang. Iemand die jou motiveert, die jou duwtjes geeft, die jou ondersteund en inspireert om van jezelf te houden en in jezelf te geloven.
Die jouw onbewuste naar je bewuste doet groeien. Die gelooft in jou, jou waardeert en het ontzettend goed met je voor heeft.

Ik hou van dit idee en wordt er  vrolijk van. Maar ook ik heb ooit een tijd gehad dat ik hier blij mee zou zijn dat dat bestond. Waar was dat toen ik dat nodig had?

Nu wil ik dat aan jou geven en weet je wat? Al die mensen die mee willen doen krijgen nog een plaatsje in een besloten fb groep waar je elkaar ook kunt helpen. Dus dat is dubbele pret.

Ik wou hier heel graag een blog over schrijven omdat ik zelf als geen ander weet hoe belangrijk het is dat er iemand jou elke dag steunt en motiveert.
Zelf kan je je een periode goed voelen en hup, daar is het dan weer. Ineens wordt alles veel zwaarder en je voelt je slecht. En dan duurt het weer een tijdje voor je eruit bent.

Maar stel je voor dat er dan een mailtje binnenkomt die terug een lach tovert op je gezicht en je zo een boost geeft dat ineens al die zwaarte verdwijnt. Dat zou toch geweldig zijn, niet?

Nu heb ik je een inkijkje gegeven hoe mijn 365 opkikkers, een jaar lang zijn ontstaan en wat ze voor jou kunnen betekenen.
Dus…als je voelt dat je dat ook kan gebruiken, geniet er dan van en zeg ja.

Author: Hilde