Home Over mij

Over mij

Over mij
Healing HildeHealing – coaching – training

Ik ben Hilde en heel mijn leven lang heeft spiritualiteit mij geboeid.
Op jonge leeftijd voelde ik mij anders dan anderen, ik voelde mij niet thuis op de aarde,
ik was heel gevoelig en voelde mij alleen. En dat lag helemaal niet aan mijn ouders maar aan
mijn gevoeligheid. Dat alleen zijn was dat ik de verbinding miste met het Goddelijke, de bron.
Daar kwam ik later achter. Ergens leefde er nog een herinnering van een liefdevolle wereld waar
je geaccepteerd werd in totale aanvaarding. Daar was ik van gescheiden en de afgescheidenheid deed pijn. Ik zie mij nog altijd zitten met een enorm gevoel van heimwee en kon dat als kind natuurlijk niet verklaren. Ik voelde mij niet geaccepteerd, begrepen en ontwikkelde een minderwaardegevoel. Gelukkig begreep mijn moeder mij als geen ander en zij gaf mij het gevoel van veiligheid wat ik zo hard nodig had. Maar de wereld gaf mij dat gevoel niet. Voor mij was het een harde wereld vol strijd waar ik mijn weg in moest zoeken.  Mijn weg was dus met hobbels en op een dag maakte ik kennis met spirituele boeken.

Dat vervolgde naar cursussen en zo kwam ik terecht bij kosmosofie. Daar begreep ik dat mijn pijn kwam doordat ik dacht dat ik afgescheiden was van het Goddelijke. Kosmosofie (universele waarheid) was voor mij een openbaring omdat wat ik hoorde resoneerde met mijn gevoel. Eindelijk kreeg ik een gevoel van thuiskomen. Ik leerde heel veel. Ik leerde mijzelf heel goed kennen, zag hoe geconditioneerd ik was door de normen en waarden van anderen en de maatschappij. Ik zag dat ik een serieuze verdediging had opgebouwd om niet meer gekwetst te worden. Ik liep met een minderwaarde en een gebrek aan zelfliefde. Ik hield mij vast aan controle en zekerheid en er was drama als dat wegviel.
Door stilaan de universele waarheid te accepteren en aan mijzelf te werken veranderde ik.

Ik liet heel veel los met vallen en opstaan, ik werkte aan mijn conditioneringen, aan mijn (zelf)kritiek en oordelen en kwam elke dag een beetje korter bij mijn kern. Op een dag opende ik mijn eigen praktijk en begon zelf cursus te geven. Daar leerde ik heel veel van want elk woord dat je aan anderen geeft is ook voor jezelf. Ik groeide en mijn bewustzijn werd ruimer. Hierdoor kreeg ik een andere kijk op de wereld en aanvaardde deze wereld uiteindelijk. Ik leerde situaties doorzien, mensen en hun patronen doorzien en kreeg zelf een mooie lijn met het Goddelijke. Nu sta ik veel krachtiger op de aarde als een veel bewuster mens.

Ik voel mij niet meer afgescheiden, mijn zelfliefde ontwikkelt zich elke dag meer en meer en ik besef dat ik van de mensheid hou. Ik hou er van om mensen bewuster te maken van zichzelf en zijn of haar patronen, om hun zelfliefde te ontwikkelen en te stimuleren, dit is mijn doel in het leven. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat er veel LIEFDE is voor jezelf want daar ben je op zoek naar. Naar begrip, waardering en acceptatie van jezelf en anderen. Daarom geef ik zo graag  mijn cursussen om mensen te ondersteunen en te motiveren. Maar dat kan ook met een healing zijn, dat kan door een gesprek (jouw Sterrenstof… Sterrenmoment) of door mijn liefdevolle mails zoals o.a. een jaar lang 365 opkikkers.
Alles is even waardevol want het is om jou bewuster te maken van jezelf en hoe jij weer met vreugde door het leven kan gaan vanuit balans, vrede en liefde.

Wil je meer weten, volg dan zeker mijn blog.


Aankomende evenementen

Download mijn gratis e-book