Home Een bloemlezing door ons drie gegeven een unieke ervaring
Healing Hilde

Een bloemlezing door ons drie gegeven een unieke ervaring

Datum en tijd:

24 mei 2020 14:00 - 17:00

Locatie evenement:

Keernestraat 86, 3540 Herk-de-Stad ,

Deel dit evenement!
Totaal aantal plaatsen: 30
Voeg het toe aan je kalender
Sorry, Event Expired

Over het evenement

Een bloemlezing door ons drie gegeven, een unieke ervaring

De zomer is in aantocht, de zon schijnt vrolijk, we horen fluitende vogeltjes en we voelen dat we weer aan het opladen zijn. Daar mag zeker weer een mooie bloemlezing bij horen.

 

Een bloemlezing gegeven door ons drie, Thess Paolo, Jacqueline van Jacqies droomvanger en door mij, Healing Hilde. Met ons drie geven we aan elke persoon die aanwezig is boodschappen.
Deze boodschappen zijn heel divers zijn en ze ondersteunen altijd jouw groei.

 

Onze boodschappen geven jou de nodige steun om je eigen pad verder te bewandelen, je krijgt duwtjes in je talenten en gaven. Soms komen er overledenen door die jou een boodschap willen geven dat het goed met hun gaat of wat zij belangrijk vinden op dat moment. Je wordt de ganse namiddag zachtjes aangeraakt door het Licht en hierdoor heal je ook.

 

Wat we vragen is dat jij een bloem meebrengt waardoor jij je aangetrokken voelt. Het zou fijn zijn als je deze een dag op voorhand koopt of plukt zodat zij jou energie kan opnemen. Vanuit deze bloem krijg je dan ook je boodschappen.

 

We hebben gekozen voor een zondagnamiddag om deze te geven, iedereen is welkom, ook koppels en gezinnen. Wij vragen om je op voorhand in te schrijven.

 

Voor deze namiddag vragen wij een bijdrage van 35 euro, drank en iets lekkers inbegrepen.

Locatie evenement: