Home Bloesemremedie

Bloesemremedie

Bloesemremedie

Wat is een bloesemremedie?

Een bloesemremedie is vervaardigd op natuurlijke wijze, gemaakt van de bloesems van de planten, bloemen, paddenstoelen of struiken en hebben de kwaliteiten en de energie die deze uitdragen opgenomen. Bovendien heeft elke plant of bloem zijn eigen specifieke eigenschappen die jou kunnen steunen. Tevens zijn er ook edelsteenremedies, deze worden gemaakt van de levenskracht van de steen. Bloesemremedies werken op een zeer natuurlijke basis en helpen de mensen op een zeer zachte wijze terug naar zichzelf kijken. Zij helpen jou bepaalde karaktertrekken of eigenschappen te verfijnen of te transformeren naar een hoger trilling en brengen je naar een ruimer bewustzijn.

Healing Hilde bloesemremedieDe bloesemremedie geeft je terug een gevoel van eigenwaarde en gaan je emoties die uit evenwicht zijn terug in balans brengen. Met kleine stappen helpen deze natuurlijke energieën jou transformeren naar de persoon die je werkelijk bent. Daarnaast zorgen ze ervoor dat je weer duidelijker in contact komt met je eigen gevoel en je innerlijke bron van wijsheid. Opdat je zelf inzicht kunt krijgen hoe je de verstoorde emotie weer in balans brengt. Jij gaat merken dat dit in de vorm van nieuwe ideeën of inzichten is, die je ineens ziet of krijgt om je probleem op te lossen. Dit kan zowel overdag als ’s nachts gebeuren. Evenals mensen hebben ook dieren baat bij de bloesems.

Subtiel en zacht

Het is een fijne en zacht manier om je van je problemen bewust te worden en daardoor kan je ze gaan aanpakken. Bovendien is het een mooi hulpmiddel om je door de verschillende lagen van bewustzijn terug naar je eigen unieke kern te werken en alles te helen en te ontwikkelen en zo te transformeren op zowel fysiek, geestelijk en spiritueel niveau. De tijd voordat de bloesemtherapie een merkbaar effect heeft hangt af van de individuele persoon en de omstandigheden. Sommige mensen merken direct na het innemen van de eerste druppels al verandering.  Terwijl bij anderen duurt het enkele dagen tot weken voordat ze de veranderingen duidelijk waarnemen. Over het algemeen werken bloesemremedies geleidelijk en op een subtiele en zachte manier.

Kinderen reageren meestal snel op de werking van bloesemremedies. Zij hebben minder ‘lagen’ tot hun kern en gaan zonder vooroordelen aan de bloesemremedie beginnen! Bloesemremedies helpen kinderen om weer in balans te komen wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een traumatische gebeurtenis of scheiding maar ook bij pesten of het verlies van een dierbare. Concentratieproblemen, faalangst en ADHD kunnen door het gebruik van bloesemremedies sterk verminderen of zelfs verholpen worden. Voor kinderen die hoog begaafd en/of zeer sensitief zijn (HSP) laten bloesemremedies mogelijkheden zien om daarmee om te kunnen gaan.

Healing Hilde bloesemremedieZowel voor volwassenen en kinderen

Lichamelijke klachten in een vergevorderd stadium kunnen wellicht niet helemaal herstellen. Maar er kan wel verlichting en inzicht van het probleem gevonden worden door het gebruik van bloesemremedies. Het gebruik is volkomen veilig. De bloesemremedies werken niet verslavend en kunnen worden gebruikt door zowel mensen (volwassenen en kinderen) als dieren.
Bloesemremedies kunnen prima in combinatie met medicijnen of homeopathische middelen ingenomen worden!

Ik werk met de :

  • Nederlandse Bloesemremedies
  • Nederlandse Nieuwe tijdsremedies
  • Edelsteenremedies Living Light
  • Aartsengelen Remedies Living Light
  • Rainbow Essences Living Light
  • Australian White Light Remedies
  • Australian Light Frequentie Remedies
  • Karmic Essences
  • Yana Kinderremedies

 

Hoe gaat het consult in zijn werk?

Via een gesprek gaan we kijken waar de blokkades, angsten , vermoeidheid en pijnen vandaan komen.
Op basis van dat gesprek gaan we de methode kiezen om bloesemremedies uit te zoeken die bij je past.
Er zijn verschillende mogelijkheden, intuitief, via pendel, tekening, kaarten… dan krijg je het doseerflesje mee met de bloesems die we hebben uitgekozen.
Deze moet je druppelsgewijs innemen en de hoeveelheid wordt tijdens de consultatie besproken. Na het consult kan men een extra remedieflesje verkrijgen aan 10 euro.

Prijs gesprek en bloesemtherapie inclusief flesje: 50 euro ( duur +/- 2uur)
Prijs herhalingsconsult incl flesje: 30 euro

Download mijn gratis e-book