Home Welke betekenis geef jij aan gelukkig zijn?

Welke betekenis geef jij aan gelukkig zijn?

Welke betekenis geef jij aan gelukkig zijn?

Voor iedereen heeft gelukkig zijn een andere betekenis of gevoel.

Voor mij  betekent gelukkig zijn dat ik rustig en vredevol in het nu aanwezig kan zijn. Dat ik in volle acceptatie mijn leven kan leiden. Dat ik bewust ben dat ik telkens de vrijheid heb om te kiezen hoe ik op elke situatie kan reageren. Reageer ik vanuit liefde en vreugde of reageer ik vanuit angst en drama?

Gelukkig zijn betekent ook voor mij dat ik mijn hart durf te volgen. Dat ik mijn hart de weg kan laten leiden en daar op ga vertrouwen. Ondanks dat het soms niet logisch lijkt, toch hier mee doorgaan.

Gelukkig zijn betekent ook mijn healingpraktijk. Het is zo verrijkend om mensen te begeleiden via cursussen, via healing, via gesprekken. Telkens geeft mij dit een geluksgevoel vanuit mijn hart.

Healing Hilde

Gelukkig zijn betekent dat ik de liefde mocht tegengekomen waar ik zo naar verlangde. Ik zocht jaren naar wederzijds respect, begrip en communicatie. Uiteindelijk mocht ik dit ervaren, dus geef niet op 😉 Dank je wel voor wie jij bent, my love

Gelukkig zijn is met verwondering kijken naar hoe mijn zoon een man is geworden. Ik had nooit geweten hoeveel je van iemand kon houden als ik hem niet had leren kennen. Dank je wel hiervoor.

Gelukkig zijn is voor mij ook heel bewust er van te zijn dat God van mij houd. Dat hij mij niet veroordeelt, mij liefheeft om wie ik ben. Dat ik hem beter en beter leer kennen door mijzelf beter te leren kennen.

Gelukkig zijn betekent ook voor mij om het leven zelf te accepteren. Er het beste van te maken met vallen en opstaan. Wetende dat elke ervaring mij verder brengt om spiritueel te groeien.

Gelukkig zijn betekent ook voor mij om elke dag bewuster te worden van mijzelf. Van mijzelf leren houden om wie ik ben. Elk oordeel over mijzelf laten vallen en zo oneindig van mijzelf houden dat ik overstroom van liefde en van iedereen kan houden.

Gelukkig zijn betekent ook voor mij contact te maken met het Licht, het mogen voelen en beleven. Telkens opnieuw stel ik vast dat deze Licht energie een hemels geschenk is en op dat moment ben ik intens gelukkig om deze stroom van oneindige liefde- wijsheid te ervaren.

Ik kan nog zoveel schrijven maar wat is voor jou gelukkig zijn?

Heb je hier al eens over nagedacht?  Soms is het gewoon de moeite waard om dit eens zwart op wit te schrijven. En het mooiste van al is dat er geen regels aan verbonden zijn, je kan schrappen, toevoegen, elke dag opnieuw. Geniet er van 🙂

Author: Hilde