Home Waarom zou je kiezen voor een healing?

Waarom zou je kiezen voor een healing?

Waarom zou je kiezen voor een healing?

Een vraag waarover jij misschien al eens hebt nagedacht. En terecht, want voor vele mensen is het nog niet zo duidelijk wat een healing voor iemand kan betekenen.

Eerst en vooral wil ik je vertellen dat ik al jarenlang een praktijk in healing heb. Ik ben begonnen in 2007 nadat ik al mijn inwijdingen in reiki had gehaald. De reiki was voor mij een stap waar ik tijdens een inwijding een bijzondere ontmoeting met het Licht had. Dat was voor mij een enorme ervaring die veel impact had. Vanaf toen wist ik dat er meer tussen hemel en aarde was. Reiki had deuren voor mij geopend maar ik voelde dat er meer was en mijn zoektocht ging verder om mij te verdiepen in het spirituele.
Ik volgde enkele cursussen maar bleef op mijn honger zitten.

Op een zonnige dag ging ik met mijn moeder mee om een amethist kristalgrot te kopen. Zij zocht er al een tijd naar  en kwam op aanraden van een goede vriend uit in de Voerstreek. Toen we daar aankwamen keken we onze ogen uit naar het aanbod kristallen. Dat was een nieuwe wereld om te ontdekken.

Al die kristallen waren zo mooi en mijn moeder had tijd nodig om er één te kiezen. Healing Hilde
Het voelde goed en licht waar we waren en intuïtief wist ik dat ik daar meer ging komen.
Inderdaad, mijn gevoel werd bevestigd.
Wij werden uitgenodigd om de cursus kosmosofie daar te volgen.

Op dat moment had ik geen idee wat kosmosofie betekende maar het voelde aan alsof we tot daar geleid werden en we gingen er in mee. Mijn moeder heeft een tijdje de cursus  meegevolgd tot ze overleed. Daarna ben ik alleen verder gegaan.

Voor mij heeft de kosmosofie vele deuren geopend. Een universele waarheid met zoveel wijsheden ,waarvan ik voelde dat ze in mijn hart  resoneerden.
Daar heb ik veel geleerd en nog steeds. Doordat we veel mediteerden en over zelfreflectie leerden begon ik mijzelf te leren kennen. Stapje voor stapje zuiverde ik mijn denken. Ook de verbinding met het Licht groeide.

Doordat ik werkte aan mijzelf merkte ik dat mijn healingen intenser werden, er stroomde meer licht en mijn leraar bevestigde dat mijn healingen naar een hoger niveau groeiden.
Ik begon te begrijpen, hoe meer je bij jezelf zuiverde, hoe zuiverder je healingen werden. Dat was interessant en het gaf een bijkomende motivatie om verder te gaan.

Ik zag dat healing ongelooflijke dingen deed bij mensen maar dat het een kwestie is om het een tijd vol te houden. Je begrijpt zeker wel dat waar je jarenlang last van hebt, niet na één keer is opgelost. Na verschillende jaren gaf ik zelf cursussen over healing met succes.

 

Wat doet healing nu met jou? Hoe helpt het Licht jou?

 • Healing brengt rust in je denken. Je wordt rustiger, kalmer, minder angstig
 • Healing werkt aan je lichamelijke blokkades doordat het Licht door je heen stroomt, maar wat zeker ook heel belangrijk is dat deze ook aan je psyche werkt. Je denken wordt gezuiverd zodat je minder last hebt van zware donkere gedachten, neurotische gedachten en negatieve gedachten.  Je kent de uitspraak vast, een gezonde geest in een gezond lichaam.
 • Healing werkt ook aan je lichamelijke blokkades.
 • Healing helpt je met angsten en spanningen.
 • Healing zuivert je aura van zaken die je opgepikt hebt bij anderen.
 • Healing geeft je moed en kracht om door te gaan, geeft je meer evenwicht.
 • Healing geeft vaak een ontspannen gevoel, ik hoor vaak dat je een gevoel krijgt van geborgenheid alsof je een warm dekentje over je heen krijgt.
 • Healing geeft je troost, steun in moeilijke momenten.
 • Healing zorgt ervoor dat je milder word, dat je meer leert begrijpen over jezelf.
 • Door healing komen er inzichten naar je toe. “Aha” momenten die waardevol zijn.
 • Je bewustzijn wordt ruimer waardoor je sneller spirituele groeit.
 • ….

Wat ik jou nog wil meegeven is dat healing altijd in samenwerking met het Licht is.

Healing helpt en ik weet dat uit ervaring want zelf ben ik verschillende jaren wekelijks en daarna om de veertien dagen healingen gaan halen. En regelmatig geef ik het mij nog cadeau.
Healing is iets wat je jezelf echt mag gunnen voor je mentale welzijn. Het is zoals naar de kapper of schooheidsspecialiste gaan. Die zorgen er voor dat je mooi bent waardoor je je goed voelt en de healingen zorgen ervoor dat je denken tot rust komt waardoor je meer in balans komt. Is dat niet mooi?

Author: Hilde