Home Leven, Liefde, Lachen en opkikkers

Leven, Liefde, Lachen en opkikkers

Leven, Liefde, Lachen en opkikkers

Tijdens mijn douche vandaag begon ik zaadjes te strooien. Hardop zei ik de woorden op, die een hogere trilling hebben. Liefde, geluk, mededogen, overvloed, harmonie…Telkens herhaalde ik dit opnieuw.

Ik voelde hoe het mij optilde en dat gaf mij een gevoel van rust. Niet alleen een gevoel van rust maar ook een balans dat ontwaakte.
Na een ontbijtje waar ik een tekstje schreef op mijn facebook pagina healing hilde begon ik aan mijn opkikkers.

Mijn opkikkers die positiviteit strooien, die liefde en zelfliefde zaaien, die allemaal gericht zijn op geluk, dankbaarheid, leven, lachen, spiritualiteit, harmonie, enz..Het werkt duidelijk aanstekelijk want de vele reacties van de mensen die zich daar al voor ingeschreven zijn bemoedigend.
En weet je wat zo leuk is? Ik zie ze op facebook zelf al positiviteit uitstrooien. Het is een ketting die groter wordt.

Als ik de opkikkers maak, voel ik keer op keer hoe een vrolijke leuke lichte energie door mij heen bruist en deze energie zit ook letterlijk in de opkikkers. Ik wordt echt opgekikkerd.

Je kan je hier elke dag voor inschrijven op mijn website tegen een lage prijs.
Dan starten deze opkikkers, 365 dagen lang om je op te kikkeren naar positiviteit, vrolijkheid, zelfvertrouwen, zelfliefde, wijsheid en nog zoveel meer. De wereld, ik en jij hebben dit hard nodig. Je telkens verbinden met hogere trillingen doet deugd in de chaos van deze wereld.

Ik vind het heerlijk om er aan te werken, ik steek veel tijd in de teksten die ik zelf schrijf. Ook probeer ik origineel uit de hoek te komen met telkens een foto mee te plaatsen die ik zelf maak.

Dus als je wil, kan je meestappen in deze positiviteit !                                              Healing Hilde

 

Author: Hilde