Home Healing…

Healing…

Healing…

Healing…

Veel mensen begrijpen niet zo goed wat een healing inhoudt.

De healer verbindt zich met de universele energie en is puur een doorgeefluik voor deze energie. We  stellen ons bewust open voor de Goddelijke energie.

We leggen geen intenties van onszelf in de healing maar vertrouwen volledig op de Goddelijke energie die de klant als prettig ervaart. De Goddelijke energie weet perfect waar er onbalans is en zo kan er langzaam terug evenwicht komen.

De healer weet dat het belangrijk is om innerlijk aan zichzelf te werken.
Hoe meer wij aan onszelf werken hoe zuiverder en puurder de energie kan stromen en de klant kan het verschil van healing ervaren.
Het mooie aan deze job is dat er een wisselwerking is, de healer healt de klant en ondertussen word hij of zij door de goddelijke energie die door hem of haar stroomt nog zuiverder.

Healing HildeHealing is heel mooi, als je eens wist hoeveel hulp er is van gene zijde om je te helpen, dokters die verder zijn gegroeid na hun overlijden, engelen ,lichtwezens….

Het mooiste van alles is dat de Goddelijke energie zoveel licht, liefde en wijsheid bevat die lichaam, ziel en de geest nodig hebben.Deze energie word dikwijls in het lichaam ervaren als tekort. Als lichaam, ziel en geest deze energie ervaren doen ze zich hieraan te goed.
Je merkt heel vaak dat deze energie echt opgeslorpt wordt door het energetisch lichaam. Je wordt hierdoor fysisch, emotioneel en geestelijk gevoed.

Hoe dikwijls zeggen de mensen wel niet dat ze zich lichter en beter voelen.

Als je maar eens besefte dat we zoveel tekort hebben aan licht energie in onszelf. Al die donkere stukjes die in onszelf nog niet opgeruimd zijn kan je vergelijken met zwarte stukjes waar geen licht zit. Dat voelt donker en zwaar. Als je wordt geheald stroomt er licht naar die zwarte stukjes en langzaam komt er meer en meer licht en vervagen of verdwijnen die zwarte stukjes. Je wordt letterlijk opgelicht.

Ik merk meer en meer dat mensen dit echt nodig hebben. Veel mensen zijn moe, psychisch en emotioneel in de knoop, onveilig bij zichzelf. Het voelt dan letterlijk hemels als je de Goddelijke energie mag waarnemen in je lichaam en geest.

Healen heeft tijd nodig, er zijn soms verbluffende resultaten op korte tijd maar als je realistisch bent weet je dat alles wat je opgebouwd hebt niet opeens is verdwenen.

Bekijk het eens als een tekening, je tekent jezelf en tekent verschillende zwarte plekjes overal in je lichaam en waar de gekwetste delen zitten helemaal zwart. Denk aan het heiligbeenchakra, de zonnevlecht, de hartchakra en de keelchakra. Voor de meeste mensen zijn dit de gevoeligste plaatsen waar veel emoties opgeslagen zijn.
Zie en wordt hiervan bewust dat het veel tijd vraagt om hier licht in te brengen, realiseer je dat telkens als je een healing krijgt, lichte stralen door het zwart heen kan stromen en dat er licht op schijnt.
Na elke healing komt er telkens meer licht tussen de zwarte plekjes totdat het een lichte plek is geworden. Dat wil zeggen dat die blokkade is opgeruimd. Zie je dat dat tijd nodig heeft maar zeer effectief is?

Healing Hilde
Healing voedt je emotioneel, psychisch en lichamelijk. Elke onbalans wordt weer in balans gezet. Telkens worden diepere lagen aangereikt. Healing reikt zoveel dieper omdat het Goddelijk is.
De meeste mensen zijn psychisch, emotioneel uit balans en dan helpt dit waarlijk.
Het is Goddelijke heling en welke mens kan dit beter?  Alleen is er dikwijls moed, geduld en tijd voor nodig.

Zelf ben ik jaren healing gaan halen, in het begin wekelijks en daarna om de twee weken. Nu is het meer één keer in de maand. Als ik naar mij zelf kijk zie ik dat healing op regelmatige basis mij heeft geholpen, veel stukjes van mijzelf zijn helderder geworden, ik relativeer veel gemakkelijker, mijn acceptatie is veel groter, mijn emoties zijn rustiger, ik ben rustiger en minder angstig, dikwijls vrolijk, mijn denken wordt helderder, mijn gevoeligheid groter maar wat belangrijk is, ik leer mezelf elke dag beter kennen, mijn blinde vlekken komen meer naar boven, mijn rode draad is veel helderder en ik zie veel van mijn patronen die mij geholpen hebben om in de verdediging te schieten maar nu stilaan veranderen. Veranderen naar een helderder ik en een mooier contact met de bron.

Dat zijn de beloningen van healing en dat is niet exclusief. Dat is voor iedereen.
Ik kan er nog meer over schrijven maar het is altijd fijn dat je het zelf kan ervaren.

Een kleine tip… heel belangrijk is dat je naar iemand gaat waarbij jij je goed voelt , volg je intuitie hier in.

Enjoy it 🙂

Author: Hilde