Home Evenementen Het spiegelspel leren doorzien
Healing Hilde

Het spiegelspel leren doorzien

Datum en tijd:

7 november 2020 13:30 - 16:30

12 december 2020 13:30 - 16:30

Events Location:

,

Deel dit evenement!
Totaal aantal plaatsen: 3
Voeg het toe aan je kalender
Sorry, Event Expired

About The Events

Het spiegelspel leren doorzien (online)

Het is vaak moeilijk om een spiegelspel te begrijpen.
Spiegelspel, het woord waar spiegelen in voorkomt. Een ander spiegelt jou en jij mag eruit leren wat dat voor jou betekent en waarom je gespiegeld wordt. Best een moeilijke opdracht.
Het spiegelspel dat in relaties met je partner, collega’s, familie, vrienden naar boven komt. In deze tijd komen spiegelspellen nog intenser voor omdat het de bedoeling is dat je het spel gaat leren begrijpen.
Regelmatig voel je dat je geraakt, getriggerd of geërgerd word door anderen. Je vindt het vervelend en worstelt ermee, je weet niet goed wat je ermee aan moet. Dat spiegelspel keert telkens opnieuw terug, keer op keer word je er opnieuw mee geconfronteerd. Wat moet je er toch mee?

In twee zaterdagnamiddagen leg ik je uit hoe je een spiegelspel beter kunt doorzien en ook zijn er oefeningen die we in de praktijk brengen. Veel oefeningen helpen je om spiegelspellen beter te doen leren begrijpen.
Een spiegelspel doorzien is niet zo gemakkelijk. Daar heb je soms echt wel hulp bij nodig..
Het heeft zoveel waarde om het spiegelspel te doorzien, het is een enorme rijkdom in je leven als je dat gaat leren begrijpen. Je begrijpt dan eindelijk waarom je die triggers tegenkomt en waarom je daar toch zoveel last van hebt.
Vind je het interessant om dit beter te begrijpen? Wens je jezelf te helpen om het spiegelspel te begrijpen? Wens je ook om dit te leren doorzien en daardoor liefdevoller te zijn in je relaties?
Dit lessenpakket is gespreid over 2 zaterdagnamiddagen, 7 november en 12 december van 13.30 tot 16.30.

Wees tijdig met inschrijven.

Prijs is 90 euro

Events Location: