Home De magische wereld van energie
Healing Hilde

De magische wereld van energie

Datum en tijd:

7 december 2019 14:00 - 21:00

Locatie evenement:

Keernestraat 86, 3540 Herk-de-Stad ,

Deel dit evenement!
Voeg het toe aan je kalender
Sorry, Event Expired

Over het evenement

De magische wereld van energie

Op zaterdag 7 december biedt de “magische wereld van energie” je weer een spiritueel  programma aan.

“ONTMOET JEZELF”

“HEALING”

“MAGISCH KLANKSCHALENCONCERT” met Mieke Vanderkeel

 

Ontmoet jezelf

Healing HildeHeel bijzonder en een prachtig cadeau is het om jezelf te ontmoeten.

Hoe kan jij jezelf ontmoeten ?

Op deze namiddag ontmoet jij jezelf door echt verbinding te maken met jezelf. De verbinding met alle mooie en minder mooie delen van jezelf ga je op deze namiddag ervaren. We keren ons van geen één deel af die dag, we omarmen en accepteren alle delen van onszelf als een bijzonder geschenk.

Hierdoor ga jij je weer compleet voelen, een heerlijke rust daalt over je neer. Je compleet voelen, één geheel met jezelf zijn geeft een innerlijke vreugde en dat voel je en straal je uit zodra je jezelf deze verbinding cadeau hebt gegeven. Want dat is waar je zoveel plezier aan beleeft, verbinding met jezelf.

Ook je zelfvertrouwen zal hierdoor versterken, je vertrouwen in jezelf zal meer gaan schitteren en je zal gaandeweg merken dat je dit gaat voelen op alle vlakken van je leven.

 

Healing

Als ondersteuning vragen we een healing voor de minder mooie delen die jij ontmoet hebt van jezelf en waar jij voelt dat je er moeite mee hebt om deze te omarmen en te accepteren.

Deze universele healing zal je helpen om deze mindere mooie delen tegemoet te komen en naar een fijnere trilling brengen. Je gaat ervaren dat deze oplichten en minder zwaar aanvoelen doordat er Licht op mag schijnen.

 

Magisch Klankschalenconcert” met Mieke Vanderkeel van Praktijk MUNA te Boutersem

Wie is Mieke?

Ik ben … gegroeid in communicatie met mezelf en wil mijn achternaam Vanderkeel dan ook alle eer aandoen. Van een meisje dat bij elke spreekbeurt in tranen uitbarstte omdat er geen klank kwam uit mijn keel, tot nu het bezingen van het leven, het spreken van mijn waarheid, anderen te helpen hun waarheid te vinden en uit te spreken. De kracht van klanken maken en ontvangen uit te dragen. Heel wat patronen werden hiervoor doorbroken van een zwijgzame vader, tot een moeder die zich terugtrok als het op spreken aankwam. Mijn leven was al een hele mooie rijke leerschool. Van veel verlies en loslaten om helemaal in het nu aanwezig te kunnen en willen zijn, zonder te vluchten. Mijn praktijk MUNA in Boutersem (wens, verlangen, overlopende bron) startte ik in 2011.

Soundhealing met Crystal Chalice ISIS

GRAAG STEL IK JULLIE MIJN KOSMISCH PARELTJE VOOR

Healing HildeISIS de prachtige vibratie van de priesteres die de weg loopt van onderscheidingsvermogen en innerlijke gratie. Haar frequentie belichaamd in gekristalliseerd licht brengt de energie van goddelijke belichaming van het huidige moment. De Is-Is. Al wat is, IS. Godin van magie en heling. Omringd door de lichtcodes van Cosmic Gaïa Sophia – de transmissies van de Goddelijke baarmoeder en de eerste moeder.

De frequentie werkt op de bovenste chakra’s vanuit het keelcentrum en alles daar boven. Binnenkomend aan de bovenkant van de wervelkolom naar het hersencentrum. Resonerend tussen deze 5de chakra en verder. Ze wist ongewenste gehechtheden, bevordering van diepe vrede en het verheffen van de zintuigen. Omdat ze je in het NU brengt voelen haar klanken ook heel aardend en stevig.

Isis vertegenwoordigt onze vrouwelijke zegeningen – intuitie, paranormale vermogens, liefde, mededogen, yin-energieën, moederverzorger, de hogepriesteres, de metaforische godin in scheppingsmythen. De gave van begrip hoe een situatie te transformeren, je visies en dromen te manifesteren.

Isis is het vrouwelijke in ons allemaal en helpt ons op onze weg van bewustwording. Ze biedt ons verschillende (14) sleutels aan die ons hierbij ondersteunen om bij onze HEELHEID te komen.

Haar klank gaat dwars door alles heen, overgave om de controle los te laten zodat er ruimte komt om je lichaam te voelen, te versterken, te activeren. Om de weg naar binnen te durven aangaan en jouw licht te laten schijnen op je angsten zodat je verloren schatten kan terugvinden en je orde en balans kan creëren in je emoties. Wanneer je ziel en het ware Zelf terug in verbinding zijn kan er nieuw leven, een nieuw bewustzijn plaatsvinden waardoor je ruimer in het leven zal staan met de wijsheid dat je zelf kan en mag creëren!

 

Het programma verloopt als volgt:

14u00 tot 15u30           Workshop “Ontmoet jezelf”

15u30 tot 16u00            Pauze

16u00 tot 17u30            Healing (afgestemd op de workshop “Ontmoet jezelf”)

17u30 tot 18u30            Samen eten

19u00 tot 21u00           Klankschalenconcert “Soundhealing met Crystal Chalice ISIS”

 

Tijdens de namiddag is er een pauze voorzien voor een drankje, een versnapering en om even (bij) te praten met de andere deelnemers.
Het namiddagprogramma met de workshop en healing wordt tijdens de namiddag volledig opgebouwd om vanuit je essentie, open en met volledige verbinding het klankschalenconcert te integreren.

Er is lunch voorzien voor alle deelnemers, lunch bestaat uit verse soep en broodjes.

 

Deelnameprijs: 55 Euro

 

Locatie evenement: