Home De magische wereld van energie door mijn ogen

De magische wereld van energie door mijn ogen

De magische wereld van energie door mijn ogen

Dag allemaal??

Het is juist een week geleden dat mijn evenement “De magische wereld van energie” plaatsvond.
Hoe heb ik dit zelf ervaren?

Healing Hilde energie

 

Ik weet nog toen ik opstond dat ik heel rustig was.
Tegen 12 uur reden we naar de zaal. Ingrid zou daar ook dan zijn. We hadden afgesproken dan de zaal met verse bloemen, kaarsjes, schelpjes, boeddha’s en nog andere zaken wat fleuriger te maken.

Toen kwamen stilletjes de kriebeltjes omdat het echt ging gebeuren.Ik probeerde mij helemaal open te stellen en te verbinden voor wat er die dag mocht gebeuren. Ik bleef in vertrouwen met de kosmos verbonden.

Ondertussen kwam Katja en hielp zij ook mee. We hadden alledrie er heel veel zin in en de sfeer zat direct goed.
Dankzij mijn schat, moest ik mij niets aantrekken van de dag want de catering was voor hem.

Langzaam kwamen de mensen binnen en we leerden elkaar kennen. Sommigen kende ik en sommigen niet. Iedereen stond open en het voelde direct goed.

Katja begon aan haar lezing over feng shui die iedereen met grote belangstelling volgde.

Healing Hilde energie

Voor mij ging er een nieuwe wereld open want daar kende ik nauwelijks iets van. Ik ervaarde het als boeiend en zag daar echt wel de meerwaarde van. Het was zo mooi om te voelen, horen en ervaren hoe haar passie tot leven kwam.

Dan kwam mijn stukje over spelen met energie. Wat ging ik doen en wat ging ik zeggen? Ik liet mij inspireren door de lichtwereld. Een rust daalde over mij neer, mijn creativiteit borrelde naar boven, ik vertelde en tesamen speelden we met energie.
Via leuke oefeningen en verbindingen kon iedereen, elk op zijn eigen manier, de magie van energie ervaren.
De mensen waren enthousiast en iedereen werkte mee met een lach en een traan. Ook wat er daarna gezegd werd over spirituele groei kon men herkennen.Healing Hilde energie

Healing Hilde bloemlezing

Dan kwam mijn bloemlezing, voor mij altijd opnieuw een spannend moment omdat ik nooit weet hoe een bloemlezing zal verlopen.
Met hulp van de begeleiding neem ik een bloem en word ik geleid naar een persoon. Vervolgens mag ik informatie delen met deze persoon, informatie die hem of haar inzicht geeft over zichzelf.

De reacties zijn steeds weer verrassend .

Na een pauze was het concert van Josananda…voor mij de kers op de taart. Daar heb ik zoveel licht en liefde mogen ontvangen tijdens mijn meditatie. Het was geweldig.

Ik ervaarde de dag als zeer mooi, er was zoveel energie aanwezig. Ik was heel dankbaar voor de mooie mensen die er waren, dankbaar voor de steun van Katja, Ingrid en Patrick.
Dankbaar en blij dat de mensen de weg naar het evenement vonden en genoten hebben van het programma.
Ik had werkelijk geen idee wat die dag zou brengen en liet mij vooral leiden maar voelde wel dat mijn hart in verbinding stond met alles en iedereen. Het was een mooi samenzijn met het Licht en de mensen.Healing Hilde concert

Op 28 september staat het volgende evenement “De magische wereld van energie” gepland, maar daar hoor je binnenkort meer van.

Liefs xHealing Hilde bloemenlezing

Author: Hilde